Laika

Ras: husky herder kruising

Geslacht: teef

Geboortedatum: 2013

Grootte: 50 a 55 cm

Beschrijving:

Laika is een husky-herder kruising van 5j oud. Ze heeft in Spanje altijd een baasje gehad, maar moest nu om persoonlijke redenen van de adoptant herplaatst worden.  Op 13 oktober is ze naar Nederland gekomen.

Helaas klikt het niet met de andere honden van het gezin, Laika is erg bang voor ze en begrijpt niet dat ze geen kwaad in de zin hebben (buiten gaat het overigens wel goed met andere honden). Laika is super lief met kinderen, en helemaal gek op mensen. Ze is erg intelligent en wil graag leren. Ze gaat graag wandelen en trekt verder niet aan de lijn. Naar katten en konijnen kijkt ze niet om.

Laika zoekt een baasje of opvanggezin zonder andere honden waar ze als hond alleen lekker verwend gaat worden!

Update 12/11

Laika zoekt nog altijd met spoed een ander huisje. Ze heeft in de weken die ze nu in Nederland is, al veel geleerd. Ze is in fysieke zin afgevallen, maar juist gegroeid in haar persoonlijkheid. Met een rustige relaxte andere hond samen in huis gaat nu prima, maar met de drukke jonge honden van het gezin waar ze nu verblijft klikt het helaas nog steeds niet.

update 22/11

Laika zit inmiddels in een ander opvanggezin, samen met een andere rustige teef van haar leeftijd. Dat gaat heel goed samen. Laika geniet van lange wandelingen door de polder en is duidelijk goed op haar gemak. Ze kan goed even alleen thuis blijven en kijkt niet om naar de kat des huizes.

Laika zoekt een huisje waar ze als hond alleen alle aandacht krijgt, of dus juist met een rustige relaxte hond samen.

Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com