Alba

Ras: pointer-mix

Geboortedatum:

Geslacht: teef

Grootte: ong 55cm

Beschrijving:

Alba is enkele maanden geleden gevonden. Over haar voorgeschiedenis is daardoor helaas niks bekend.

Alba is een beetje een verlegen meisje, en als het erg druk wordt met mensen wordt ze erg nerveus. In een rustig huishouden zou ze het heel goed doen. Ze zit nu in spanje in de opvang bij een vrouw alleen en ze doet het daar super goed. Ze is keurig netjes zindelijk, loopt netjes aan de lijn, ligt graag in een zachte mand en komt ‘s avonds op de bank kusjes geven en lekker tegen je aan liggen. Alba is prima met katten.

Alba was in spanje gereserveerd. Na de sterilisatie is ze even bij een vrijwilliger in huis geweest om te herstellen van de operatie en met het idee dat ze daarna naar haar nieuwe baasjes zou gaan. De adoptanten zijn helaas niet op komen dagen om haar op te halen en Alba moest terug naar het asiel. Het lukt echter niet goed om haar terug in de groep te plaatsen, ze vind het veel te druk en kruipt weg. We zoeken daarom ook met enige spoed een goed huis voor haar.

Alba zoekt een rustig huishouden in een niet al te drukke omgeving. Wel wil ze heel graag mee wandelen en heeft ze haar beweging nodig.

Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com