Arlo

Ras: kruising

Geslacht: reu

Geboortedatum: 8-2018

Grootte: volwassen 45-50cm

Beschrijving:

Arlo is vorige week gevonden in het plaatsje l’ampolla. Hij was erg mager toen hij gevonden werd, dus mogelijks zwierf hij al enige tijd op straat.

Arlo is een vrolijk en vriendelijk ventje. Hij kan het goed vinden met zijn kennelgenootjes en speelt graag met ze. Arlo is vrolijk en vriendelijk naar mensen toe en niet bang.

Update 3/2019: Arlos is een lief ventje. Hij is inmiddels al wat aangekomen, maar nog erg rank. Hij komt graag bij je knuffelen en is zachtaardig van karakter, maar kan ook lekker ravotten met de andere honden.

Update 9/2019: Arlo is inmiddels volwassen en uitgegroeid tot een heel leuk en sportief hondje. Hij heeft iets weg van een dalmatier, maar dan ranker en slanker en iets kortere pootjes. Hij is vrolijk en speels en zoekt nog altijd een leuk gezin om in te mogen wonen.

Update 6/2020: Arlo is sinds een week in Nederland. Hij doet het heel goed. In huis is het een super knuffelkont die heerlijk bij je op schoot komt liggen en graag geaaid wordt.
Buiten loopt hij netjes aan de lijn, maar er zit wel wat jachtinstinct in, dus een wegrennende kat wil hij wel achteraan en ook de vogeltjes vind hij erg interessant. Hij loopt op omheinde plekken los en daar vind hij het heerlijk om achter een balletje aan te rennen. Aan de lijn zijn grote honden soms nog best een beetje spannend, los is er geen probleem. In het bos durft het opvanggezin hem nog niet los te laten ivm wat jachtinstinct. 
Auto rijden vind hij prima, en ook is hij heel relaxed in het openbaar vervoer. 

Arlo zoekt een sportief baasje om lekker mee te gaan hardlopen en fietsen. Kinderen vind hij leuk, maar hij heeft liever geen kattenvriendjes in huis. Hij is in Leeuwarden te bezoeken. Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com