Barny

Ras: kruising

Geboortedatum: 2012

Geslacht: reu

Grootte: 55-60cm

Beschrijving:

Barny is een grote goedzak. Het is een heel zachtaardig ventje en gek op mensen. Hij is helaas zo’n goedzak dat hij continu werd aangevallen door de honden in de roedel waarin hij zat. Hij is in een andere groep geplaatst, maar daar begon het helaas opnieuw. Nu zit hij in de pleeg bij een van de vrijwilligers van het asiel en doet het daar gelukkig goed.

Het is een rustige hond, die in huis heerlijk relaxed is en graag een rondje mee gaat wandelen. In huis doet hij het prima met de andere honden en katten die daar leven.

UPDATE:

Barny is nu een week of 6 in Nederland en hij doet het heel goed. Hij is keurig netjes zindelijk, in huis heel rustig, maar buiten een heerlijk actieve hond. Hij gaat erg graag mee wandelen, loopt daarbij echter nog niet los omdat hij af en toe zijn eigen neus nog achterna wil gaan. Zijn pleegbaasje is bezig hem te trainen en de verwachting is dat hij op termijn waarschijnlijk wel los gaat kunnen lopen.

Hij kan goed eventjes alleen thuis blijven, is gewend aan een bench en is keurig netjes zindelijk. Op de poezen reageert hij wisselend, als ze stil zitten gebeurt er niks, maar als ze gaan rennen zijn ze wel heel interessant om achterna te gaan. Barny is goed met kinderen.

Barny zoekt een lieve baas die lekker met hem gaat wandelen en waar hij ‘s avonds lekker tegen zijn baas aan op de bank mag kruipen.

Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com

Of vul een interesseformulier in.