Bhern

Ras: labradormix

Geslacht: reu

Geboortedatum: 10-2018

Grootte: volwassen 50 a 55cm

Beschrijving:

Bhern is begin december binnengebracht als 4 a 5 weken oud pupje. Hij bleek een enorme hernia abdominalis (gat in zijn buikspieren waardoor zijn darmen onder zijn huid liggen) te hebben, wat vermoedelijk ook de reden is dat hij op straat gegooid is.

Bhern is een vrolijk pupje die zich gelukkig verder normaal ontwikkeld. Hij is vrolijk en speelt graag met de andere honden in de opvang. Van zijn hernia lijkt hij op het moment gelukkig geen last te hebben. Hij is gewend aan katten.

Bhern komt op 1/2 aan in Nederland. In de week die daarop volgt wordt hij aan zijn hernia geopereerd. Daarvan zal hij nog zeker een week of 2-4 moeten herstellen voor hij geadopteerd kan worden. Vanaf eind februari is hij ter adoptie. Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com (input 20/1/2020)

Update 2/2/2020: Bhern is sinds gisteren in Nederland. Hij doet het heel goed en is een lekker ondeugende en speelse pup, maar ook een heerlijke knuffelkont. Aanstaande dinsdag wordt hij geopereerd, gaan jullie alvast voor hem duimen?