Bigfoot

Ras: mastin

Geslacht: reu

Geboortedatum: 2018

Grootte: 60-65cm

Beschrijving:

Bigfoot is een flinke jongen die gevonden is met een halsband om zijn nek. We hadden dus wel verwacht dat er een eigenaar voor hem zou komen, maar helaas is dat tot op heden niet gebeurd.

Bigfoot is een lieve en vriendelijke jongen. Hij kan het goed vinden met andere honden en met pups. Hij heeft tijdelijk in een opvanggezin gezeten waar ook katten aanwezig waren, daar deed hij niks mee. Hij loopt netjes aan de lijn.

Bigfoot zoekt een baas die weet waar hij aan begint. Mastins zijn origineel gefokt om zelfstandig een kudde schapen te bewaken, daardoor kunnen ze zelfstandig en beschermend van karakter zijn. Een flinke tuin zou deze grote jongen fijn vinden.

Update 7/2020: Bigfoot zit in een opvanggezin met andere honden en katten. Het opvanggezin omschrijft hem als een hele lieve en zachtaardige jongen en is heel lief naar de pups toe. Hij houdt enorm van knuffelen en is heel relaxed, het is eigenlijk een grote knuffelbeer. Hij ligt graag in de tuin en kan daarbij helemaal verliefd kijken naar de bloemetjes en de bijtjes in de tuin. Hij gaat graag mee een rondje wandelen, maar heel actief is hij niet. Bigfoot zoekt een lieve baas die lekker met hem wil knuffelen en die wel een lekkere tuin heeft waar hij in kan relaxen. Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com (25/11/19)