Blai

Ras: kruising (zit waarschijnlijk iets van yorkshire terrier in)

Geslacht: reu

Geboortedatum: 2016

Grootte: 30-35cm

Beschrijving:

Blai is weggehaald bij iemand die niet goed voor hem zorgde. Hij zat onder de vlooien toen hij binnenkwam in het asiel en was daardoor ook half kaal. Dat is inmiddels goed bijgetrokken en nu de jeuk weg is beginnen zijn haren ook weer te groeien.

Blai is ondanks zijn verleden gek op mensen, en hij wil graag op schoot zitten en aandacht krijgen. Hij loopt los over het terrein en doet het goed met de andere honden die ook los lopen, zowel reutjes als teefjes. Hij loopt netjes aan de lijn.

Update 22/8: Blai is sinds een week in Nederland en hij doet het heel erg goed. Hij draait mee in het gezinsleven alsof hij dat al jaren doet. In het gastgezin waar hij woont wordt hij Toby genoemd en hij woont daar samen met een ander hondje.

Toby is in huis een rustig hondje wat graag bij je op de bank komt liggen en geknuffeld wil worden. Het is een echte allemansvriend en hij is ook gek op de kleinkinderen van het gastgezin. Alleen thuis blijven gaat prima, dan hoor je hem verder niet en hij sloopt ook niks.

Buiten loopt hij keurig netjes mee aan de lijn en kan hij ook prima loslopen op plaatsen waar dat veilig is. Hij luistert al goed naar zijn naam en komt als je hem roept. Hij is sociaal naar andere honden die hij buiten tegen komt. Of hij met katten kan is niet bekend, maar kan desgewenst wel getest worden.

Blai/Toby zoekt een leuk gezin waar hij oud mag worden. Een hondenvriendje mag, maar ook als hond alleen zal hij zich prima kunnen vermaken. Toby is in de regio Utrecht te bezoeken. Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com