Blud

Ras: kruising

Geslacht: reu

Geboortedatum: 2-2021

Grootte: volwassen 35-40cm

Beschrijving:

Blud en zijn broertjes zijn afgestaan ter adoptie door de baasjes van zijn ouders. Het nestjes was het gevolg van een ongelukje tussen twee van hun honden. De broertjes verblijven momenteel in een gastgezin.

Blud is een vrolijk en speels hondje. Hij ravot graag met zijn broertjes en de andere pups in het gastgezin. De grote honden vond hij in het begin best spannend, maar inmiddels gaat dat ook goed. Hij is gewend aan katten.

Update 7/2021: Blud is sinds een week in Nederland en verblijft momenteel in een gastgezin met andere honden, katten en een konijn in de buurt van Utrecht.

Het gastgezin omschrijft Blud als een super lief mannetje wat na een week al helemaal meedraait in hun ritme alsof hij er al jaren woont. Hij is beste maatjes met de andere twee hondjes in het gezin en ze spelen graag. Met de katten probeert hij af en toe ook nog te spelen, maar heeft er wel respect voor als die hem terecht wijzen. Het is verder een heerlijke knuffelkont die graag bij je komt zitten.

Hij loopt prima mee aan de lijn en hij luistert super goed voor een pup. De verwachting is dan ook dat hij op termijn prima los gaat kunnen lopen. Buiten is hij sociaal naar andere honden en hij speelt graag. Autorijden vind hij prima en hij gaat ook graag mee op de fiets, lekker voor in een mandje waarin hij zich de koning te rijk voelt.

Blud is gek op mensen en hij wordt graag geknuffeld. Ook kinderen vind hij leuk en hij laat zich prima aaien. Blud weegt nu een kilo of 3-4, en we verwachten dat hij nog iets zal groeien, maar hij zal niet zwaarder worden dan een kilo of 5-6.

Blud zoekt een leuk gezin waarin hij verder mag opgroeien. Hij is wel behoorlijk waaks en durft te blaffen bij het horen van de bel of het piepen van het tuinhek, dus een gehorige flat is niet ideaal voor hem. Hij komt waarschijnlijk ook het beste tot zijn recht in een wat rustigere omgeving en niet midden in de stad. De aanwezigheid van een hondenvriendje zal hij leuk vinden, maar is niet essentieel. Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com (input 2/5/2021)