Boots

Ras: kruising border collie

Geslacht: reu

Geboortedatum: 12-2019

Grootte: volwassen rond de 50cm

Beschrijving:

Boots is samen met zijn broers en zussen afgegeven door een boer. Zijn moeder is een kruising mechelse herder – border collie, vader is onbekend. De boer was niet blij met het nest en wilde ze eigenlijk vermoorden. Daar hebben we gelukkig een stokje voor kunnen steken en hebben de pups over kunnen nemen.

Helaas hadden ze weinig weerstand en is heel het nest erg ziek geworden nog voor we de kans kregen om ze te vaccineren. Slechts drie van de acht hebben het overleefd, Boots (stippelpoten), Bertie (zwart-wit) en Angel (helemaal zwart).

Nu doen de drie het goed, ze zijn speels, eten goed en groeien goed. Ze groeien op in een pleeggezin met andere honden, pups, katten en geiten. Ze worden goed gesocialiseerd en zijn vrolijk en vriendelijk naar mensen toe.

Boots zoekt een sportieve baas die leuke dingen met hem gaat ondernemen. Het gaat een hond worden die echt wel wat wil doen voor de kost en niet tevreden gaat zijn met 3x op een dag een blokje om. Een cursus is dan ook zeker aan te bevelen. Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com (input 2/3/2020)