Bourbon

Ras: terriermix

Geslacht: reu

Grootte: 30-35cm

Geboortedatum: 2018

Beschrijving:

Bourbon is in Spanje van een oude man geweest. Toen deze meneer overleden is, is Bourbon naar zijn kleindochter gegaan, en die heeft hem naar arca gebracht omdat ze zwanger was en het niet meer zag zitten om en een baby en een hond te hebben.

Bourbon is 3 weken geleden naar nederland gekomen. Hij was geadopteerd, maar helaas klikte het niet goed met de andere hond en hebben zijn nieuwe baasjes besloten dat het beter voor Bourbon is als hij in een ander gezin gaat wonen.

Ze omschrijven Bourbon als een vrolijk hondje die graag rent en speelt. Hij luistert goed en kan buiten al prima los lopen. Hij heeft geen jachtinstinct en lijkt buiten ook niet op loslopende katten te reageren (gezin heeft zelf geen katten). Buiten is hij vrolijk en vriendelijk naar vreemde honden.

Binnen is hij erg aanhankelijk naar zijn baasjes toe en alleen gelaten worden vind hij dan ook niet zo leuk. Dit is iets wat een nieuwe baas rustig gaat moeten opbouwen. Bourbon vind verder alles en iedereen leuk en hij laat zich ook door vreemden prima aaien.

Voor Bourbon zoeken we een leuke baas waar hij alle aandacht krijgt die hij verdient. Hij wordt het liefst enigs-hond. Hij kan in principe met kinderen, maar een druk gezin met jonge kinderen heeft niet onze voorkeur. Bourbon is in de buurt van Rotterdam te bezoeken. Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com (input 10/6/2021)