Bowie

Ras: Kruising (podenco / Labrador)

Geboortedatum: 2016

Geslacht: reu

Grootte: ong. 55-60cm

Beschrijving:

Bowie is een leuke, sociale kerel van nu ongeveer 2 jaar. Hij is gek op mensen en houdt enorm van knuffelen. In januari 2018 is hij gevonden en bij Arca gebracht. Zijn baas bleek een jager te zijn die hem niet terug wilde, want dan zou hij een kogel door zijn kop schieten.

Bowie was dus overduidelijk afgekeurd als jachthond en dat laat hij overduidelijk merken ook. Het enige wat hij wil is knuffelen.

Bowie zoekt een baasje die met hem wil wandelen. Het volgen van een cursus zou hij zeker op prijs stellen.

Update 3/2019: Bowie is een enorme knuffelkont en zodra je in zijn kennel komt, komt hij naar je toe om te kroelen. Het is een rustige en relaxte vent die hunkert naar een eigen baasje. Door de verveling en een gebrek aan beweging is hij wel wat te dik geworden, maar wanneer hij in een huisje meer beweging krijgt en afgepast eten, gaan die overtollige kilootjes er waarschijnlijk zo af zijn.

Bowie heeft ongeveer een jaar geleden 1x een epileptische aanval gehad, daarna is het niet meer gezien. Dit kan eenmalig geweest zijn, bv door stress ofzo, maar we kunnen niet garanderen dat het niet nogmaals voor gaat komen. Hij krijgt geen medicatie hiervoor.

Voor meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com

Bowie wordt gesponsord door Paula Wijfje