Bruce

Ras: labrador-boxer kruising

Geboortedatum: 2009

Geslacht: reu

Grootte: 55cm

Beschrijving:

Bruce is bij ons gekomen nadat een andere stichting hem geen opvangplek kon bieden, en hij eigenlijk terug moest naar Spanje. Het asiel in spanje stond op het punt om gesloten te worden dus dat konden we niet over ons hart verkrijgen. De reden dat hij terug moest was omdat hij uitviel naar fietsers.

Gelukkig hebben we een opvangplek kunnen vinden waar ze flink met Bruce aan de slag zijn gegaan. In drie maanden tijd heeft hij geleerd dat een fietser betekend dat de baas iets heel leuks gaat doen of hij iets heel lekkers krijgt, dus inmiddels zijn fietsers alleen maar leuk. Ook loopt hij tegenwoordig zelf geregeld naast de fiets!

Bruce is alles behalve een suffe oude hond. Hij gaat graag mee wandelen en loopt dus ook regelmatig naast de fiets. Daar waar het kan loopt hij los en luistert hij prima naar zijn naam.

Bruce zoekt een baas die hem begrijpt en de kennis en ervaring in huis heeft om te voorkomen dat Bruce weer terug valt in zijn oude gedrag. Wonen in een landelijke omgeving is een pré. Andere honden en kinderen zijn geen bezwaar, op katten reageert hij wisselend.

Voor meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com of vul een interesseformulier in.

Voor Bruce geldt een aangepast adoptiebedrag.