Charly

Ras: kruising

Geslacht: reu

Geboortedatum: 2015

Grootte: 35-40cm

Beschrijving:

Charly komt oorspronkelijk uit Spanje en is in maart 2019 naar Nederland gekomen en geadopteerd. Helaas heeft zijn baasje besloten dat hij herplaatst moet worden, omdat zij hem vanwege gewijzigde omstandigheden niet kan geven wat hij nodig heeft.

Charly is keurig zindelijk en kan als het nodig is een paar uurtjes alleen zijn. Hij kan goed overweg met andere honden, zowel reutjes als teefjes, en ook katten zijn geen probleem voor hem. Hij houdt van wandelen en spelen, maar is ook dol op knuffelen en is erg aanhankelijk. Charly is niet gewend aan kinderen, maar kan wel bij een gezin met wat oudere kinderen geplaatst worden. Hij is een beetje waaks, maar niet overdreven.

Hij is bij zijn vorige baasje wat te zwaar geworden en daarom staat hij nu op dieet en krijgt hij voldoende beweging. Hij begint al wat slanker te worden, maar het is wel belangrijk dat zijn nieuwe baasje hiermee door blijft gaan. Charly heeft een vacht wat af en toe een trimbeurt nodig heeft.

Charly is nagekeken door de dierenarts en gezond verklaard. Zijn vaccinaties zijn up-to-date en zijn gebit is onlangs helemaal gereinigd. Nu is hij dus helemaal klaar voor zijn forever home bij een baasje die met hem het avontuur wil aangaan. Wie geeft Charly zijn eigen warme mand? Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com (input 06/2022)