Charly

Ras: kruising

Geslacht: reu

Geboortedatum: 5-2015

Grootte: 35 a 40cm

Beschrijving:

Charly is ongeveer 3 jaar geleden aan komen lopen bij een Engels stel, hij was in het begin erg bang, heel mager en zat onder de klitten. Hij is bij hun open gebloeid tot een vrolijk ventje, die wel iets te dik is geworden van het goede leven. De reden dat hij daar nu weer weg moet is omdat Charly niet van autorijden houdt en zijn baasjes heel regelmatig onderweg zijn.

Charly heeft aan zijn verleden wel een klein rugzakje overgehouden en hij kan in bepaalde situaties wat onzeker reageren. Daarom zoeken we voor hem een rustig huisje bij mensen met ervaring. Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com

Update 05/2022: Charly is twee jaar geleden in Nederland geplaatst. Helaas hebben de adoptanten besloten dat hij herplaatst moet worden, omdat zij hem niet kunnen geven wat hij nodig heeft. Op dit moment is Charly in de opvang waar hij laat zien dat hij een vrolijke blije hond is die graag knuffelt. Charly gaat goed om met de andere honden, is een blij ei. Hij is dol op knuffelen. ligt graag bij je. Hij zoekt een liefdevolle mand waar hij veel liefde krijgt en kan geven.