Cheetos

Ras: kruising

Geslacht: reu

Geboortedatum: 1-2019

Grootte: volwassen 35 a 40cm

Beschrijving:

Cheetos en zijn broers en zussen zijn geboren op een boerderij. De teefjes hebben alle drie dezelfde moeder, de reutjes hebben een andere moeder, wel hebben ze allemaal dezelfde vader (bruine hondjes op de foto en het filmpje). Ze zijn wat we noemen een oeps-nestje.

De broers en zussen groeien op op een boerderij met andere honden en katten. Ze zijn gewend aan kinderen en worden goed gesocialiseerd.

Update 4/2019: Cheetos en Nacho zijn albino’s en hebben dus geen pigment. Cheetos heeft daardoor een vaalwitte vacht, blauwe ogen en een roze neusje. Hij is niet doof, maar heeft wel een slecht zicht. Zeker in spanje met de felle zon heeft hij het erg moeilijk. Daarom komt hij binnenkort naar Nederland om vanuit hier verder te zoeken naar een baasje.

De pups zoeken allemaal een leuk gezin om verder in op te groeien. Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com

Update 11/6:

Cheetos is nu ruim 2 maanden in Nederland en moet helaas herplaatst worden omdat hij heel veel moeite heeft met alleen thuis blijven. We zoeken voor hem dan ook een huisje waar het liefst al een andere hond aanwezig is waar hij zich aan op kan trekken en een baasje die hier tijd in wil investeren.

Cheetos kan prima met katten, hij is gek op kinderen en heel goed met andere honden. Hij houdt van wandelen en is op de verlatingsangst na een perfect hondje.

Update 20/11:

Cheetos, alias Koos, zit inmiddels een week in een opvanggezin. Hij doet het daar heel goed met de andere honden en neemt de rust van de roedel over. ‘s nachts slaapt hij beneden met de andere honden samen en als de baas overdag buiten bezig is, piept hij nog een paar minuutjes, maar daarna legt hij zich erbij neer. Zijn gedrag van aandacht vragen en bij je zijn is waarschijnlijk altijd gepamperd en nu leert hij op eigen benen staan, en dat gaat hem gelukkig goed af.

Voor Koos zoeken we iemand die hem consequent opvoed, niet met harde hand, maar wel met structuur en zonder zielig te doen. De aanwezigheid van een andere stabiele hond zal wel helpen en is dan ook een pré.

Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com