Cher

Ras: kruising

Geslacht: teef

Geboortedatum: 2016

Grootte: 50-55cm

Beschrijving:

Cher woonde samen met Sonny op het platteland. Ze waren van niemand, maar werden dagelijks gevoerd en verzorgd door een italiaans echtpaar. Toen deze terug naar italie gingen hebben ze Sonny en Cher naar arca gebracht omdat er anders niemand meer voor ze zou zorgen.

Cher is de meest verlegen van de twee. Ze is nog wat terughoudend naar vreemde mensen toe. Naar honden toe is ze heel lief en sociaal. Ze zal wat tijd nodig hebben om hebben een echte knuffelkont zal worden en mogelijks zal ze naar vreemden toe altijd wat terughoudend zijn.

Cher is ongeveer 4 jaar oud. Ze zoekt een baas die haar met rust en vertrouwen verder wil opvoeden. Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com (input 8/1/2019)

Update 3/2020: inmiddels zijn we 2 maanden verder en Cher is een stuk toegankelijker dan dat ze in december was. Ze komt menselijk contact nu echt opzoeken en wordt heel graag geknuffeld. Je ziet ook aan heel haar houding dat ze veel meer onspannen is en ze heeft nu echt een glimlach op haar gezicht.

Cher is op afstand geadopteerd door Angela Molmans