Choco

Ras: kruising

Geslacht: reu

Grootte: 45-50cm

Geboortedatum: 2008

Beschrijving:

Eind augustus kregen ze bij arca een oproep dat er iemand in nood was en niet meer voor zijn 8 hondjes kon zorgen. Toen ze gingen kijken kwamen ze bij een oude schuur terecht waar ze 8 zwaar verwaarloosde honden aantroffen die bijna allemaal helemaal kaal waren van de schurft. Choco is er daar eentje van.

Choco is al een oud ventje, een jaar of 12 geschat. Je kan merken dat hij een zwaar leven achter de rug heeft en hij heeft flinke artrose, vooral in zijn achterpoten waardoor hij erg stijfjes loopt.
Choco is sociaal naar andere honden toe, zowel reu als teef. Naar mensen toe is hij wat afwachtend en moet hij je even leren kennen voor hij zich laat aaien.

Choco zoekt een rustig huisje waar hij heerlijk van zijn oude dag mag genieten. Dit kan gaan over een paar maanden, maar mogelijks ook nog wel een paar jaar. Een (flinke) tuin waar hij lekker in mag scharrelen en dus niet altijd mee hoeft om een rondje te gaan wandelen, zou ideaal voor hem zijn. Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com (input 26/11/2020)