Chocolat

Ras: podenco maneto mix

Geslacht: reu

Geboortedatum: 11/2019

Grootte: volwassen rond de 40cm

Beschrijving:

Chocolat is als kleine pup samen met zijn broers en zussen naar arca gebracht. Daar is hij samen met andere pups opgegroeid.

De vrijwilligers zijn gek op de pups en er wordt dan ook iedere dag wel even met ze geknuffeld. Chocolat is daarom goed gesocialiseerd op mensen en absoluut niet bang. Verder is het een heel sociaal en vrolijk ventje wat graag speelt en ravot met de andere pups.

Update 13/3/2020: Chocolat is nu een week in Nederland en hij doet het heel erg goed. Hij woont in een gezin met een andere hond, een kat en een jong kindje. Hij is gek op het meisje en speelt heel graag met haar. De kat laat hij met rust en kijkt hij niet naar om. Even alleen thuis blijven gaat goed, hij is daarbij wel samen met de andere hond.
Buiten loopt hij netjes mee aan de lijn, maar is hij ook al los geweest. Hij is heel sociaal naar andere honden toe en wil het liefst alleen maar spelen. Hij luistert al aardig naar zijn naam en heeft geen jachtinstinct. Wel is het zo dat er podencobloed in zijn aderen stroomt, en wij dus niet de garantie kunnen geven dat hij later niet wat jachtinstinct zal ontwikkelen.


Het opvanggezin omschrijft hem verder als een hele lieve en makkelijke pup en gunt hem een leuk gezin om verder in op te groeien. Hij weegt nu een kilo of 8 en zal uitgroeien tot een middelmaatje van een kilo of 13-14. Chocolat is in de regio Utrecht te bezoeken. Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com