Darrel

Ras: herder

Geslacht: reu

Grootte: 50-55cm

Geboortedatum: 2015

Beschrijving:

Darrel is een lieve en vriendelijke herder. Hij is begin oktober bevrijd uit een vieze schuur waar een jager fokte met podenco’s en beagleachtigen. Darrel was erg mager toen hij kwam, maar is inmiddels aardig bijgetrokken.

Darrel heeft in het asiel een obsessie met stenen, hij loopt er continu mee in zijn bek en is daar heel de dag op gefocusd. Het zou voor hem beter zijn als hij een gouden mandje mocht vinden waar zijn nieuwe baas hem een andere uitdaging geeft, waardoor hij zijn stenenobsessie vergeet.

Hij is verder lief en vriendelijk naar mensen toe en kan goed overweg met zijn kennelgenootjes. Hij zoekt een baas die leuke dingen met hem gaat ondernemen en hem het asielleven doet vergeten. Hij is al gecastreerd en bloedtesten zijn prima. Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com (imput 12/2019)

Update 3/2020: Darrel blijkt helaas HD te hebben aan beide heupen. De kans is groot dat hij daardoor op termijn twee nieuwe heupen gaat moet krijgen. Aangezien dit een kostbare operatie is, is Darrel op zoek naar een baasje die de financiƫle mogelijkheden heeft hem hierin te ondersteunen (ook ivm fysiotherapie en ondersteunende medicatie en supplementen die hij zeker nodig gaat hebben). Voor hem geldt wel een aangepast adoptiebedrag.

Darrel is op afstand geadopteerd door Mirjam Brugts