Deceba

Ras: podenco(mix)

Geslacht: teef

Grootte: volwassen 45-50cm

Geboortedatum: 2021

Beschrijving:

Florette is eind april gevonden in de middle of nowhere met een nestje pups. De pups hadden hun ogen nog dicht en waren dus nog geen twee weken oud. Florette is met haar pups verhuisd naar een pleeggezin waar ze in alle rust haar kroost heeft groot gebracht. Florette is een rustige bescheiden moeder die lief en zorgzaam voor haar pups is geweest.

De pups zijn open en vrolijke hondjes zonder trauma’s. Ze zijn speels en ravotten graag met de andere pups in het gastgezin. Ze zijn gewend aan katten en volwassen honden en worden bekend gemaakt met het huiselijke leven.

Inmiddels zijn de pups ongeveer 10 weken oud. Ze zullen opgroeien tot middelmaatjes van rond de 15kg en kunnen vanaf begin augustus reizen. Ze zoeken onafhankelijk van elkaar leuke gezinnetjes om verder in op te groeien. Podenco’s zijn sportieve hondjes met veel energie.

Update 02/2022: Deceba is een lief hondje van bijna 1 jaar. Zij is samen met haar twee broers naar Nederland gekomen. Haar broers zijn inmiddels geplaatst. Deceba mist haar broers waar zij zich aan optrok. Zij kan goed met alle honden, wordt zij ook heel vrolijk van. Deceba moet aan mensen die zij niet kent wennen. Kent zij je dan wil ze heel graag bij je zijn en knuffelen. Voor Deceba is het een must dat er al een andere hond aanwezig is, zodat ze zich daaraan op kan trekken. Ze loopt goed aan de riem mee en is niet onder de indruk van verkeer. Ze heeft geen jachtinstinct. Ze kan prima bij katten geplaatst worden. Deceba is zindelijk. Wie gaat met deze lieverd de wereld verkennen? Deceba is in Nederland te bezoeken bij stg Rijpickerwaard.