Dingo

Ras: herdermix

Geslacht: reu

Geboortedatum: 2019

Grootte: 55-60cm

Beschrijving:

Dingo is een mooie grote herdermix van ongeveer 1,5 jaar oud. Hij is begin november binnengebracht door een boer. Deze boer wist wie de eigenaar was, maar wilde niet dat hij daar terug naar toe zou gaan. Dingo ontsnapte namelijk dagelijks van de boerderij waar hij thuis hoorde en zwierf dan rond in de buurt. Op het moment dat de eigenaar daar achter kwam, en Dingo weer terug vond, gaf hij de hond een pak slaag en dat konden de buren op een gegeven moment niet meer aanzien. Dingo heeft zijn zwerftijd uitgezeten en zijn baas is in de tussentijd niet naar hem komen vragen.

Dingo is een vrolijke hond die baas en voergericht is. Hij is sociaal naar andere honden en gek op mensen. Gelukkig lijkt aan zijn dagelijkse pak slaag gelukkig geen trauma’s over gehouden te hebben.

Dingo zoekt een sportieve baas die lekkere lange wandelingen met hem wil gaan maken. Een cursus zou daarnaast leuk voor hem zijn. We plaatsen Dingo liever niet bij katten. Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com (input 15/12/2020)