Dolça

Ras: kruising mastin

Geslacht: teef

Geboortedatum: 1-2018

Grootte: 60-65cm

Beschrijving:

Dolça komt bij een schapenboer vandaan, daar was ze aangeschaft om de kudde te bewaken, maar het enige wat Dolça wilde was spelen met de schapen. Dit gaf veel stress bij de schapen, waardoor ze weg moest.

Dolça is een vrolijke jonge hond van 1,5 jaar oud. Ze zit nu in een pleeggezin met andere honden en katten. Ze doet gelukkig helemaal niks naar de katten en met de andere honden wil ze alleen maar spelen. Ze is gewend om aan de lijn te lopen en is zindelijk. Naar mensen toe is ze heel vrolijk en vriendelijk.

Update 23/11: Dolça was geadopteerd en is een week geleden in Nederland aangekomen. Helaas is er geen klik met haar nieuwe baasjes en hebben ze besloten om haar te herplaatsen.
Dolça is een hele lieve grote knuffelbeer. Ze is heel sociaal naar andere honden en reageert niet op katten. Ze is helaas ook flink aan het puberen en doet daarom op dit moment vooral waar ze zelf zin in heeft en is daarbij flink ondeugend. Daarbij zal ze ook overprikkeld zijn van alle nieuwe indrukken in haar nieuwe omgeving waardoor ze extra druk is. Helaas zien haar baasjes het niet zitten om haar hierin te begeleiden en haar verder op te voeden.

We zoeken voor Dolça iemand die dat wel wil. Het liefst ook iemand met wat buitenruimte waar ze heerlijk in de tuin kan dollen. Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com