Dumas

Ras: podenco-breton kruising

Geslacht: reu

Grootte: 50-55cm

Geboortedatum: 2017

Beschrijving:

Dumas is een leuke hond van ongeveer 2j oud. Hij is gevonden  en helaas is zijn baas nooit naar hem komen vragen. Mogelijks komt hij van een jager en dan is het alleen maar beter dat hij daar niet meer zit.

Dumas is een vrolijke vriendelijke jongen die het goed kan vinden met zijn kennelgenootjes. Hij speelt graag en is vriendelijk naar mensen toe.

Dumas zoekt een leuke sportieve baas die lekker met hem gaat wandelen, fietsen en hardlopen. Er zit zeker podencobloed in hem, dus wij kunnen niet garanderen dat hij (na gewenning) ook los kan lopen.

Update 3/2019: We hebben Dumas leren kennen als een heel zachtaardig en bescheiden hondje. Is erg onderdanig naar de andere honden in de kennel. Hij vind het heerlijk om geaaid en geknuffeld te worden, maar zal zichzelf daarin niet opdringen. Dumas zoekt een baas die hem met zachte hand verder opvoedt.

Update 9/2019: Dumas is een hele lieve en zachtaardige hond en we begrijpen niet dat daar nog niemand voor gevallen is. Doordat hij zich enorm verveelt in het asiel is hij wel wat te dik geworden. Deze goedlachse jongen zoekt dan ook een leuk baasje die lekker met hem wil gaan wandelen om de overtollige kilo’s kwijt te raken.

Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com