Everella

Ras: herdermix

Geslacht: teef

Grootte: volwassen 50-55cm

Geboortedatum: 1/2021

Beschrijving:

Everella is er eentje van een nestje van vier. Ze zijn in Spanje op straat gevonden en opgegroeid in een pleeggezin.

Sinds drie weken verblijft Everella, nu Eefje genaamd, in een gastgezin in Nederland. Ze woont samen met een andere hond en twee katten en dat gaat prima. Ze moest de eerste week heel erg wennen aan alle prikkels die er hier op haar af komen en ze vond veel dingen nog best wel spannend. Inmiddels gaat het gelukkig heel goed en lijkt ze haar draai hier in Nederland helemaal gevonden te hebben.

Het gastgezin omschrijft Eefje als een echte pup, die op haar manier de wereld aan het ontdekken is. Ze is heel speels en super cute, maar kan ook lekker ondeugend zijn.
Ze is gewend aan een bench en gaat daar vaak ook uit zichzelf in liggen. Ze kan prima eventjes alleen thuis blijven en lijkt geen verlatingsangst te hebben. Ze is hierbij wel samen met een andere hond.

Met de eigen hond van het gezin klikt het heel goed, en die twee ravotten en spelen graag met elkaar. Vreemde honden buiten vind ze wel nog heel spannend, en ze durft best wel te blaffen naar een hond die ze niet kent, zo van ‘kom maar niet in de buurt, want ik ben echt heel stoer hoor’. Dat is iets wat wel nog wat aandacht vergt bij haar en waar een nieuwe baas actief mee aan de slag moet gaan. Eefje luistert heel goed en is een heel leergierig hondje, dus dat moet vast goed komen.

Voor Eefje zoeken we een ervaren hondenbezitter die haar rustig op haar gemak de wereld verder laat ontdekken. De aanwezigheid van een andere stabiele hond die haar kan ondersteunen is wel ook gewenst. Ze kan prima met tienerkinderen, een gezin met hele jonge kinderen lijkt ons wat te druk voor haar. Eefje is in Den Bosch te bezoeken. Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com (input 10/6/2021)