Felicia

Ras: kruising

Geboortedatum: 11-2016

Geslacht: teef

Grootte: 50cm, ong 23kg

Beschrijving:

Felicia, roepnaam Lisa, is een maand of twee geleden gevonden langs de kant van de weg. Ze was aangereden en lag daar al zeker een dag. Ze bleek hoogzwanger te zijn, maar door de shock waren al haar pups gestorven. Ze bleek daarnaast een gebroken bekken en onderbeen te hebben. Haar bekken is met rust genezen en haar onderbeen is operatief hersteld.

Binnenkort mag al het ijzer uit haar pootje en is ze klaar voor adoptie. Ze zal nog wel wat moeten aansterken en fysiotherapie en hydrotherapie zullen haar waarschijnlijk goed doen. De kans is wel groot dat ze altijd een beetje mank zal blijven lopen.

Felicia, wat spaans is voor geluk, zoekt een speciaal baasje die het leuk vind om haar verder te begeleiden in haar revalidatie. Het is een lief en zachtaardig meisje wat goed omgaat met katten en andere honden, maar verkeer buiten wel nog een beetje spannend vind (wat logisch is).

Wie geeft haar het gouden mandje wat ze verdient? Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com. Een opvanggezin zou ook fijn zijn voor haar.