Floc

Ras: kruising

Geslacht: reu

Geboortedatum: 2016

Grootte: 50-55cm

Beschrijving:

Floc is samen met zijn vriendje Toto gevonden bij een leegstaande finca. Ze hadden waarschijnlijk al een tijdje geen mensen gezien want ze waren erg moeilijk te vangen.

Floc is een lieve jongen, maar nog heel erg verlegen. Hij kan het wel goed vinden met de andere honden in zijn kennel, maar vooral mensen vertrouwt hij nog niet goed. Dit zal veel tijd nodig hebben.

Update 9/2019: we hebben Floc mogen ontmoeten en ervaren als een lieve en zachtaardige hond en een prachtige verschijning om te zien. Hij vind vreemden nog wel een beetje spannend, maar laat zich wel aaien. Als hij je eenmaal kent, komt hij graag een knuffeltje halen. Floc speelt graag met een balletje en is gek op zijn kennelgenootjes.

Update 6/2020: Floc mocht vandaag met een vrijwilliger mee om een rondje te wandelen buiten het asiel. Hij vond het in het begin nog wat spannend, maar deed het eigenlijk heel goed en wilde ook graag geknuffeld worden.

Floc zoekt een rustige en zachtaardige baas die hem het vertrouwen in de mens weer terug kan geven. De aanwezigheid van een andere stabiele hond is een pré. Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com

Floc is op afstand geadopteerd door Wilma en Ben Ferweda