Goya

Ras: labradormix

Geslacht: reu

Geboortedatum: 2008

Grootte: 50-55cm

Beschrijving:

Goya is samen met Speede en Knorrli in het asiel terecht gekomen nadat hun baasje overleden is. De familie wilde helaas niet meer voor hen zorgen.

Goya is een gemoedelijke oude heer. De andere honden hebben respect voor hem en hij is rustig en zachtaardig van karakter. Hij heeft waarschijnlijk wel wat atrose in zijn gewrichten en hij loopt wat stijfjes. Het asiel is daarom ook geen fijne plek voor deze oude opa, hij heeft een zachte warme mand nodig en geen stenen ondergrond.

Wie geeft Goya nog een paar mooie maanden/jaren? Voor hem geldt uiteraard een aangepast adoptiebedrag. Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com (input 8/7/2020)

Update: Goya is sinds 15/8 in een gastgezin in Nederland. Hij doet het daar heel erg goed en lijkt binnen enkele dagen zijn draai al aardig gevonden te hebben.

Hij vind het heerlijk om op de bank of een zachte warme mand te liggen en kan dan heerlijk luieren. Hij kan het in het gastgezin prima vinden met de andere aanwezig hond en kijkt niet om naar de kat. Er is een jong kindje in het gastgezin aanwezig en ook dat vind Goya allemaal prima, hij gaat graag bij haar liggen en zoekt haar zelf op.

Buiten huppelt hij heerlijk rond en dartelt als een jong lammetje door het hoge gras. Hij loopt netjes aan de lijn en wil nog graag mee een rondje gaan doen. Alleen thuis blijven is geen enkel probleem en hij gaat graag met de auto mee.

Goya heeft wel wat mankementjes, passend bij zijn leeftijd. Hij is doof, heeft her en der een bultje en zijn gewrichten zijn niet zo soepeltjes meer. Zijn neus en ogen doen het gelukkig nog prima en hij is gek op koekjes. En desondanks geniet hij ook nog enorm van het leven.

Bij wie mag deze lieve zachtaardige jongen gaan genieten van de tijd die hem nog rest? Goya is in de regio Utrecht te bezoeken. Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com