Greco

Ras: kruising

Geslacht: reu

Geboortedatum: 12/2019

Grootte: volwassen 50 a 55cm

Beschrijving:

Een aantal weken geleden is er in de bergen een nestje pups in een grot gevonden. De eerste dag zijn Twix, Bounty en Smartie gevangen, pas een paar dagen later hebben ze de rest van het nest te pakken kunnen krijgen. Bart, Wit, Cova, Grutta, Aixeneta, Bosco en Greco waren een stuk banger helaas.
Ze hebben nog een aantal dagen lang geprobeerd om ook moeders te vangen, maar dat is helaas niet gelukt. Ze is niet meer gezien en waarschijnlijk is haar iets overkomen. Moeder is een flinke middelmaat van rond de 20kg, de pups worden waarschijnlijk ook dat formaat. De tien pups zijn verspreid over verschillende pleeggezinnen.

Greco zit samen met Gruta in de opvang. Ze zijn dikke maatjes en spelen graag met elkaar. Ook samen met de andere pups en volwassen honden die daar aanwezig zijn. Voor de katten hebben ze respect en daar kijken ze niet naar om. Naar mensen toe zijn ze gewoon heel vrolijk en vriendelijk en van de angst van de eerste dag is niks meer te merken.

Greco zoekt een leuk gezin waarin hij verder mag opgroeien. Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com (input 3/3/2020)