Harvey

Ras: kruising

Geslacht: reu

Geboortedatum: 1-2021

Grootte: volwassen 50-55cm

Beschrijving:

Al maanden kregen ze bij arca heel regelmatig telefoontjes over een groep magere en ziek uitziende honden die ergens in de buurt van Coll del Alba rondzwierven. Maar elke keer als ze daar aankwamen waren de honden weer verdwenen. Een aantal weken geleden kregen ze ze uiteindelijk in het vizier, maar bleken de honden wel een eigenaar te hebben. Door bemiddeling van de spaanse dierenpolitie hebben ze de honden uiteindelijk wel mee mogen nemen. Het bleken oma, haar twee dochters, twee pups van een van de dochters en nog een reutje te zijn. Allen zijn inmiddels overgebracht naar arca.

Harvey is een van de pups (zijn zus is in spanje geadopteerd). Hij verblijft momenteel in een pleeggezin met andere pups, volwassen honden en katten. Hij was in het begin erg bang, maar heeft nu aardig zijn draai gevonden en begint meer en meer te wennen. Hij wordt zo goed als mogelijk gesocialiseerd.

Harvey is nu een week of 14 en zal uitgroeien tot een flinke middelmaat van 20-25kg. Hij loopt wat achter in socialisatie en er moet rekening mee gehouden worden dat het geen hond is die direct overal mee naartoe genomen kan worden. Als je rustig de tijd neemt om hem overal aan te wennen, gaat dit zeker wel goed komen. Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com (input 18/4/2021)