India

Ras: kruising

Geslacht: teef

Geboortedatum: 2016

Grootte: 45-50cm

Beschrijving:

India is vorig jaar door mensen op straat gevonden. Ze bleek drachtig te zijn en is bij deze mensen bevallen van een nestje pups. Samen met twee van haar pups is ze bij deze mensen blijven wonen. Tot ze, nu een jaar later, moeten verhuizen. De jonge honden mogen mee verhuizen, maar India hebben ze naar het asiel gebracht.

India doet het in haar kennel goed met andere honden, zowel reu als teef. Naar mensen toe is ze vriendelijk en ze laat zich prima aaien. Ze is gewend aan het huiselijke leven en daarbij ook aan kinderen en katten. India is bij arca binnen gekomen met een fikse oorontsteking, daar wordt ze voor behandeld en dat gaat inmiddels een stuk beter. Bij routine bloedonderzoek is ze heel licht positief getest op leishmania. Ze heeft hier verder geen klachten van, maar krijgt voor de zekerheid wel medicatie. De kans is groot dat ze hiermee op termijn ook weer mag stoppen.

India zoekt een lief gezin waar ze oud mag worden. Ze is vanaf 10/10 in nederland te bezoeken. Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com (input 27/9/2020)