J-Lo

Ras: labradormix

Geboortedatum: 24-5-2018

Geslacht: teef

Grootte: 50-55 cm als volwassen hond

Beschrijving:

J-Lo haar moeder is een labrador, zij is hoogdrachtig op straat gevonden. Gelukkig net op tijd zodat ze in alle rust kon bevallen in een pleeggezin. Inmiddels zijn een aantal van de pups al in spanje geadopteerd, Debbie, Tina, en J-Lo zijn nog over.

Wat de papa is geweest weten we niet, we verwachten dat J-Lo uit gaat groeien tot een flinke meid van rond de 25kg. Het is een vrolijke hond, goed gesocialiseerd en gewend aan katten. Ze heeft geen trauma’s en is gek op mensen.

We zoeken voor J-Lo en haar zusjes een leuk gezin waar zij verder op mag groeien en opgevoed wordt. Een cursus of iets anders op een hondenschool zal zij leuk vinden.

J-lo is helaas positief getest op leishmania, daar wordt ze nu voor behandeld.

Update 3/2019: J-lo is inmiddels al een grote dame geworden. In de kennel komt ze graag knuffelen en kroelen en houdt ze van de aandacht die ze krijgt. We hebben haar ook even mee genomen naar buiten aan de lijn, maar dat is nog best een beetje spannend en het is dan ook erg raar om aan een lijntje te lopen. De verwachting is dat ze eenmaal in Nederland snel door gaat hebben dat aan de lijn lopen gewoon leuk is.

Haar zus woont in een gezin met katten en ik verwacht met haar ook geen problemen met katten.

Update 9/2019: J-lo is uitgegroeid tot een prachtige jonge meid, lief en evenwichtig. Ze ziet er ook fantastisch uit en zoekt nog altijd een leuke sportieve baas.

Update 10/2019: J-lo is sinds een week in Nederland in een opvanggezin. Ze woont daar samen met twee andere teefjes en twee reutjes en ze werd eigenlijk direct door de roedel geaccepteerd.
Het opvanggezin beschrijft haar als een lieve bescheiden dame met een zacht karakter. Ze gaat graag mee wandelen en loopt keurig netjes aan de lijn. Als ze buiten op straat vreemde honden tegen komt reageert ze daar vriendelijk op.
Eventjes alleen thuis blijven gaat goed en ze heeft geen verlatingsangst. Daarbij is ze wel samen met andere honden. Ze speelt graag met een balletje en zou prima in een gezin met kinderen en/of katten geplaatst kunnen worden.
J-lo is een lieve en makkelijke hond die een leuk en sportief gezinnetje zoekt om leuke dingen met haar te gaan ondernemen. Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com

J-lo is in de buurt van Alkmaar te bezoeken. Op de website van haar opvanggezin (www.dogsbodylanguage.com) zijn meer filmpjes van haar te zien.