Jack

Ras: (herder)kruising

Geslacht: reu

Geboortedatum: 1/2021

Grootte: 45-50cm

Beschrijving:

Jack is er eentje van een nestje van vier. Hij is in spanje op straat gevonden en daarna opgegroeid in een pleeggezin.

Jack verblijft sinds ongeveer 3 weken in een gastgezin in de buurt van Leiden. Hij is daar hond alleen, maar heeft wel twee puberkinderen als vriendjes.
Het gastgezin omschrijft hem als een lieve en vrolijke hond die verder geen rugzakje lijkt te hebben en heerlijk de wereld om hem heen aan het ontdekken is. In het begin vond hij veel dingen nog wel best een beetje spannend, maar die spanning laat hij heel snel los en gaat vervolgens stoer verder met hetgeen waar hij mee bezig was.

Jack is zindelijk en kan prima even alleen thuis blijven en hij is in het gastgezin gewend aan een bench. Jack loop netjes aan de lijn, maar luistert goed en kan ook al los lopen. Hij is sociaal naar andere honden en speelt graag. Hij vindt vogeltjes buiten wel interessant, maar lijkt verder geen jachtinstinct te hebben. Het gastgezin nu heeft geen katten, maar in spanje is hij wel opgegroeid met katten.
Jack is een echte allemansvriend en hij vind alles en iedereen leuk en aardig. Jack heeft een kort staartje en zijn oren weten nog niet helemaal of ze willen staan of hangen. Hij gaat nog iets groeien, maar niet super veel meer.

Voor Jack zoeken we een leuk gezin (evt met kinderen) waarin hij verder mag opgroeien. Het volgen van een cursus op een hondenschool zou Jack erg leuk vinden, hij leert graag. Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com (input 13/6/2021)