Jimmy

Ras: podenco

Geslacht: reu

Geboortedatum: 2019

Grootte: 45-50cm

Beschrijving:

Jimmy is een vrolijke jongen. Hij is een maand of twee geleden gevonden. Hij bleek gechipt te zijn en zijn baas is meerdere malen gecontacteerd. Alleen is deze hem nooit meer op wezen halen. Het vermoeden bestaat dat zijn baas een jager was en dat Jimmy niet goed genoeg presteerde.

Jimmy is een vrolijke vent. Hij is energiek en speelt graag met zijn kennelgenootjes. Hij heeft geen angst naar mensen toe en hij komt graag een knuffeltje halen.

Jimmy zoekt een sportieve baas die leuke dingen met hem gaat doen. In hoeverre zijn jachtinstinct ontwikkeld is en hij los gaat kunnen lopen, kunnen we niet voorspellen. Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com (input 10/4/2020)

Update 6/2020: Jimmy is sinds afgelopen zaterdag in Nederland. Hij was geadopteerd, maar het bleek helaas niet te matchen met de katten in het gezin, waardoor besloten is een ander baasje voor hem te zoeken.

Jimmy is een hele lieve hond, die graag geknuffeld en gekroeld wordt. Hij doet het in huis super, is al goed zindelijk en slaapt netjes beneden in de bench.
Buiten is het een fijne hond om mee te wandelen, hij loopt netjes mee en trekt niet aan de lijn. Andere honden vind hij alleen maar leuk om mee te spelen. In hoeverre zijn jachtinstinct ontwikkeld is en of hij uiteindelijk los kan lopen is nu nog niet goed te zeggen. Autorijden vind hij prima.

Jimmy zoekt een sportieve baas die lekkere lange wandelingen met hem gaat maken en evt ook met hem gaat fietsen of hardlopen. Hij kan prima in een gezin met kinderen geplaatst worden, maar hij kan niet bij katten. Jimmy is momenteel bij een gastgezin in Limburg te bezoeken. Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com