Jojo

Ras: kruising

Geslacht: reu

Geboortedatum: 2018

Grootte: 30-35cm

Beschrijving:

Jojo is een paar weken geleden gevonden in een dorpje in de buurt van arca. Men heeft hem gevangen en naar arca gebracht. Een baasje is helaas nooit meer voor hem gekomen.

Jojo is een vrolijk ventje van ongeveer een jaar oud. Hij zit in een kennel met andere honden, zowel reu als teef, en hij kan het prima met hen vinden. Het is een vrolijk en speels mannetje. Hij is van de week uit wandelen geweest met wat vrijwilligers en dat deed hij heel goed, hij liep netjes mee aan de lijn.

Update 9/2019: Jojo is een kleine clown en stuiterbal, echt een heel vrolijk mannetje die hele gekke bekken kan trekken (waardoor hij een beetje raar op de foto staat). Hij speelt graag met kennelgenootjes en probeert daarbij wel een klein beetje de macho uit te hangen, maar laat zich goed corrigeren als een andere reu zegt dat dat niet de bedoeling is. Hij is verder gek op mensen en heeft geen trauma’s.

Jojo zoekt een vrolijk gezin waar ze leuke dingen met hem gaan ondernemen. Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com