Julia

Ras: herder

Geslacht: teef

Geboortedatum: 2-2018

Grootte: volwassen ong 55cm

Beschrijving:

Julia is op straat gevonden door engelsen, ze liep daar moederziel alleen. Bij navraag bleek ze in de buurt te hebben gewoond, maar lag daar alleen maar aan de ketting, en dat voor een pup van 6 maanden. De eigenaar wilde haar gelukkig niet terug en ze is naar het asiel gebracht.

Ondanks haar verleden merk je helemaal niks aan Julia, het is een heel vrolijk meisje. Ze speelt graag met haar kennelgenootjes en geniet van het rennen en springen wat ze nu kan doen. Ze is heel lief en vriendelijk naar mensen en komt graag een aai en een knuffel halen.

11/18: Julia moet helaas herplaatst worden. Nu zij in de puberteit komt klikt het helaas niet meer met de andere hond.

Julia wordt door de huidige adoptant Senna genoemd. Ze luistert goed naar die naam en ook de basiscommando’s kent ze goed. Ze gaat graag mee lange wandelingen maken, ze luistert goed en speelt graag met andere honden.

Naar katten is ze nieuwsgierig, maar doet ze niks en ze is prima met kinderen. In het begin had ze wat moeite met alleen thuis blijven, maar inmiddels gaat dat prima.

Julia zoek een baas die graag leuke dingen met haar gaat ondernemen, een cursus op een hondenschool en fietsen en hardlopen als ze daar oud genoeg voor is.

Wie geeft deze pretletter een vrolijk huisje? Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com