Lexi

Ras: boxer kruising

Geslacht: teef

Grootte: 50-55cm

Geboortedatum: 2016

Beschrijving:

Toen de vrijwilligers van het asiel op een ochtend bij het asiel aankwamen stond Lexi daar aan een boom gebonden. Aan de ene kant verschrikkelijk dat ze achter gelaten is, aan de andere kant beter zo dan midden op de weg uit de auto gegooid worden, wat ook regelmatig gebeurd.

Lexi is een hele rustige dame. Ze zit in een gemengde kennel met zowel reutjes als teefjes en dat gaat prima. Naar mensen toe is ze heel lief en ze knuffelt graag. Ze is mee geweest aan de riem voor een rondje buiten het asiel en ook dat doet ze keurig. Op de foto’s heeft ze nog een cherry-eye, daar is ze half mei aan geopereerd.

Update 9/2019: Lexi haar ogen zijn inmiddels netjes geheeld, maar bij ons bezoek zijn we er achter gekomen dat ze zeer waarschijnlijk doof is, iets wat vaker voorkomt bij witte honden. Je merkt aan Lexi dat ze het daardoor erg moeilijk heeft in het asiel en ze is daardoor ook wat depressief aan het worden. Lexi is verder een hele rustige en zachtaardige hond en we hopen dat er iemand voor deze lieve hond valt en haar weghaalt uit het asiel.

Lexi zoekt een baas met verstand en ervaring met het ras. Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com