Lima

Ras: beagle-mix

Geslacht: teef

Grootte: 40-45cm

Geboortedatum: 2017

Beschrijving:

Lima is een beagle kruising van ongeveer 3 jaar oud. September vorig jaar zijn er uit een hele vieze en donkere schuur in Alcanar meer dan 20 hondjes in beslag genomen. Het waren allemaal beagle, breton en podencomixjes, gebruikt als fokteefjes om jachthondjes voor de lokale jagers te kweken.

Een aantal van deze hondjes, waaronder Lima, was best getraumatiseerd. De vrijwilligers zijn met Lima flink aan de slag gegaan en ze is inmiddels klaar voor adoptie. Ze is sociaal naar de andere honden in haar kennel, maar ze is niet heel speels met de andere honden. De mensen die ze kent vertrouwt ze inmiddels en die kunnen haar aaien en daar neemt ze ook enthousiast een koekje van aan. Voor vreemde mensen die ze niet kent is ze nog altijd wat terughoudend. Ze loopt netjes aan de lijn.

Lima zoekt een baasje met ervaring, die haar rustig op haar eigen tempo laat zien dat de wereld heel leuk kan zijn. De aanwezigheid van een andere stabiele hond om haar daarbij te helpen zou fijn zijn. Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com (input 18/5/2020)