Livy

Ras: kruising

Geboortedatum: 3-2018

Geslacht: teef

Grootte: 30cm, volwassen waarschijnlijk 35 a 40cm

Beschrijving:

Livy is een leuk jong teefje dat nog niet zo lang geleden gevonden is. Zoals zo vaak in spanje was ze niet gechipt en is haar eigenaar haar nooit op komen halen.

Livy is een leuke jonge hond, vriendelijk naar andere honden en vrolijk naar mensen. Ze lijkt absoluut geen trauma’s aan haar verleden te hebben overgehouden.

Update: Livy is sinds een week in Nederland en ze doet het heel goed. De eerste dagen was ze wat druk en beetje een ongeleid projectiel, vermoedelijk door stress en oververmoeidheid van de reis. Inmiddels is Livy aardig gesetteld en is ze in huis een stuk rustiger geworden. Buiten is het wel een heel vrolijk en actief hondje en rent ze graag achter een balletje aan of speelt ze met andere honden.

Ze loopt al los en luistert goed naar haar naam. Met katten gaat het prima, al vind ze het wel af en toe wel nog heel leuk als ze gaan rennen. Ze kan prima eventjes alleen blijven samen met andere hondjes en ze is zindelijk.

Update 10/10: Livy is nu vier weken in Nederland en ze doet het heel goed. Ze is een stuk rustiger dan de eerste week, door goede begeleiding en structuur. Haar pleegbaasjes trainen op een positieve manier en dat pikt ze heel snel op. Ze gaat graag mee wandelen en is gek op de andere honden in het gezin. Het opvanggezin krijgt dan ook de indruk dat ze het best bij een hondenvriendje geplaatst kan worden. Samen met de andere honden kan ze goed alleen thuis blijven, helemaal alleen kan dat wel eens een probleem worden. Ze is zindelijk en heeft respect voor de katten. Ze gaat graag mee wandelen, trekt nog wel iets aan de lijn, maar op de hei kan ze lekker los lopen. Ze kan steeds beter haar rust vinden en komt inmiddels ‘s avonds heerlijk tegen je aan liggen op de bank.

Livy zoekt een consequente baas die haar op een rustige en zachtaardige manier regels en structuur bij brengt. Het hebben van een andere hond is een pre, een jong gezin met kinderen past niet goed bij Livy.

Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com of vul direct een interesseformulier in.