Lua

Ras: kruising york

Geslacht: teef

Grootte: 30-35cm

Geboortedatum: 2013

Beschrijving:

Lua en Boira zijn moeder en zoon. Lua ligt al heel haar leven aan de ketting en nu moet ze ineens weg omdat ze naar de katten blaft (die wel los lopen). Misschien maar beter ook, want aan de ketting is toch geen leven voor zo’n klein hondje.

Lua is een lief meisje. Ze kan het goed vinden met andere honden en is lief naar mensen. Ze leeft al heel haar leven buiten, dus ze zal wel moeten wennen aan het huiselijke leven. Maar ik verwacht dat een zachte mand, lekker eten en een dagelijkse portie liefde snel zal wennen.

Update 12/2019: Lua is in augustus geadopteerd door een wat oudere dame. Helaas is mevrouw door gezondheidsproblemen niet meer goed in staat om voor Lua te zorgen. Daarnaast heeft het andere hondje van mevrouw sinds enkele weken paniekaanvallen waar Lua niks van snapt, en wat de angst van het andere hondje alleen maar versterkt. Daarom is besloten om voor Lua een ander huisje te zoeken.
Lua is een lief en speels meisje. Ze zit nu in een gastgezin met een andere hond. Dat klikt goed en ze spelen graag samen. Lua loopt netjes mee aan de lijn en is keurig netjes zindelijk. Ze is heel vrolijk naar mensen toe en ook zou ze prima in een kindergezin geplaatst kunnen worden. Of ze met katten kan is onbekend.

Lua zoekt een leuk huisje waar ze oud mag worden. Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com. Ze zit in Den Bosch in de opvang.