Lucky

Ras: galgo/podenco-mix

Geslacht: reu

Geboortedatum: 2/2020

Grootte: 55-60cm

Beschrijving:

Het verhaal is dat dat Negrito en Lucky van pup af aan in een gezin zijn opgegroeid. Ze moesten nu weg omdat mevrouw er geen tijd meer voor had. Maar de twee jongens zijn helaas erg angstig, we vermoeden daarom dat ze niet in het gezin zelf zijn opgegroeid, maar ergens buiten in een kennel hebben gezeten, waar er af en toe iemand eten kwam brengen, maar dat ze verder weinig menselijk contact hebben gehad.

Lucky is voorzichtiger dan zijn broer. Om hem te kunnen aanraken is veel overtuigingskracht en lekkers nodig. Omdat hij zich vooral achter zijn broer verschuilt worden ze ook zeker niet samen geplaatst (littermate syndrome). Lucky is gelukkig nog op een leeftijd waarom hij veel kan leren, al zal hij zeker geen allemansvriend worden.
Met andere honden is hij prima.

Lucky zoekt en rustig gezin zonder verdere verwachtingen en die hem de tijd geeft om hem te laten wennen aan het gezinsleven. De aanwezigheid van een andere stabiele hond is een prĂ©. Podenco’s zijn atletische honden en gezien zijn onzekerheid is een goede afzetting van de tuin wel must. Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com (input 3/9/2020)