Maartje

Ras: podenco

Geslacht: teef

Geboortedatum: 2017

Grootte: ongeveer 45cm

Beschrijving:

Tijdens onze castratieweek werden er twee podencootjes gebracht voor castratie, Maartje en Marie. Na de castratie mochten ze blijven… Wat precies hun voorgeschiedenis was weten we niet, maar ze hadden beide enorme melkklierpakketten en hadden dus nog jonge pups. Die van Marie werden een paar dagen later gebracht, wat er met die van Maartje gebeurd is weten we niet.

Maartje is een lief en bescheiden hondje. Ze is goed met andere honden en leeft momenteel met zowel reutjes als teefjes samen. De dag na de sterilisatie hebben we heerlijk met Maartje geknuffeld, een heel zachtaardig hondje is het. Er waren op dat moment ook katten aanwezig in dezelfde ruimte (wel nog in kenneltjes), daar keek ze niet naar om en we verwachten dan ook niet dat dat in huis een probleem gaat zijn.

Maartje zoekt een lieve baas die lekker met haar gaat wandelen en haar van het leven doet gaan genieten. Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com (25/11/19)

Update 8/1/2019: drie van Maartje haar pups zijn nu ook naar het asiel gebracht. Lupe, Sasha en Fira zullen binnenkort ook op de adoptiepagina worden aangeboden.