Marie

Ras: podencomix

Geslacht: teef

Grootte: ong 45cm

Geboortedatum: 2017

Beschrijving:

tijdens onze castratieweek werden er twee podencootjes gebracht om geholpen te worden, Maartje en Marie. Beide hondjes mochten blijven na de castratie en werden niet meer opgehaald. Van hun verdere voorgeschiedenis weten we verder niks, behalve dat ze op dat moment beide pups hadden. Die van Marie werden enkele dagen later ook gebracht: Menno, Molly en Misty.

Marie is een heel lief en zachtaardig hondje. Ze wordt graag geknuffeld en geniet van de aandacht. Ze is een heel goed moedertje en is lief voor haar pups. Ze kan goed overweg met andere honden. We verwachten niet dat ze iets naar katten doet, tijdens het castreren waren er ook katten aanwezig (wel in hun kenneltjes), maar daar keek ze niet naar om.

Update 3/2/2020: Marie is sinds zaterdag in Nederland en zit in een opvanggezin in Ettenleur samen met een andere hond. Haar opvanggezin omschrijft haar als een heel lief en zachtaardig hondje wat zo je hart binnen wandelt.

In huis heeft ze al goed haar draai gevonden. Ze kan heerlijk relaxen op de bank en ligt daarbij lekker languit. Ook vind ze het heerlijk om geknuffeld en geaaid te worden. Naar de andere hond stelt ze zich bescheiden op en ze kent de hondentaal goed. Ze geeft goed aan wanneer ze naar buiten moet en heeft nog niks in huis gedaan. Buiten is ze wel nog behoorlijk onder de indruk van alle nieuwe prikkels die ze nog niet kent, maar ze is erg nieuwsgierig en met de dag wordt ze blijer om naar buiten te gaan. Eventjes alleen thuis blijven gaat ook al zonder problemen.

Marie zoekt een lieve rustige baas die haar lekker mee neemt voor lange wandelingen in de polder of in het bos. Andere honden, katten of kinderen zijn geen bezwaar. Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com (25/11/19)