Max

Ras: labrador-mix

Geboortedatum: 1-2017

Geslacht: reu

Grootte: ong 55cm

Beschrijving:

Max is een lieve en vriendelijke jongen van ongeveer anderhalf jaar. Er zit zeker labrador in hem, maar vermoedelijk ook nog iets anders, en met zijn aparte ogen is het een bijzondere verschijning.

Max is samen met twee andere honden gevonden op straat. Na een oproepje op facebook is er een eigenaar op komen dagen, maar de honden gaven totaal geen blijk van herkenning, dus vermoedelijk was dit iemand die dacht gratis aan een stel honden te komen, dus we hebben ze niet terug mee gegeven. Een van de honden is waarschijnlijk de moeder van Max, zij komt binnenkort ook op de site.

Max is een vrolijke jongen die graag speelt met Julia, maar ook heel lief en vriendelijk is naar mensen. Max zoekt een leuk gezin waar hij zou mogen wonen.

Update 3/2019: We hebben Max afgelopen week mee genomen aan de riem naar buiten toe en we zijn super enthousiast over Max. Het is een hele fijne hond om mee te lopen, trekt niet aan de lijn en is super aandachtig voor de baas. Het is een slimme en evenwichtige jongen.

Hij zit in de kennel met twee teefjes samen, daar speelt hij graag mee. Met het wandelen liepen we langs de andere kennels waar de honden aan het hek flink stonden te blaffen, daar trok hij zich verder niks van aan.

Max zou een hele fijne gezinshond zijn.

Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com