Mia

Ras: kruising

Geslacht: teef

Geboortedatum: 2018

Grootte: 30-35cm

Beschrijving:

Mia is september dit jaar in huiselijke kring bevallen van 3 pupjes, Xoxotet, Diminut en Menut. Deze familie heeft de drie pups al eerder afgestaan voor adoptie en nu hebben ze ook Mia naar de opvang gebracht. Ze waren inmiddels verhuisd en Mia bleef teruglopen naar het oude huis. De mensen wilden niet dat ze in verkeerde handen zou komen of opnieuw drachtig zou worden en had ook niet de financiele middelen om haar te laten steriliseren. Daarom vonden ze het beter om een ander huisje voor haar te zoeken en hebben ze haar afgestaan.

Mia zit nu in een gastgezin met andere honden, haar pups (die ze overigens niet meer herkende) en katten. Ze vond het de eerste dagen allemaal erg spannend, maar inmiddels is ze daar overheen en ontpopt ze zich als een vrolijk hondje met een staartje wat nooit stil staat.

Mia is bij routinebloedonderzoek positief getest op hartworm, daar wordt zij nu eerst voor behandeld. Zij kan daarom pas vanaf half maart naar nederland reizen (13/2/2021).

Mia zoekt een leuke familie bij wie ze oud mag worden. Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com (input 30/11/2020)