Nala

Ras: podenco

Geslacht: teef

Grootte: ong 50cm

Geboortedatum: 1-2018

Beschrijving:

Nala is gevonden in het dorp. Degene die haar gevonden hadden, hadden bij de bar een briefje opgehangen met haar foto erbij. De jager die daar de volgende dag kwam vertelde aan de barman dat hij haar had gedumpt omdat ze toch niet jaagde.

Nala is een ongelooflijk lief en schattig hondje. Ze kan het prima vinden met andere honden in haar kennel en naar mensen toe is ze echt super lief. Ze wordt graag geaaid en geknuffeld en zou ook prima in een gezin met kinderen geplaatst kunnen worden.

Nala zoekt een lief baasje die leuke dingen met haar gaat doen. Podenco’s zijn energieke honden die hun beweging wel nodig hebben. Dat ze in spanje geen jachtinstinct had, wil niet garanderen dat ze dat in nederland nooit gaat ontwikkelen.

Update 3/2019: Nala is een super kroelkont, zodra je de kennel in komt kruipt ze het liefst in je. Ze zit in een kennel met grote en energieke honden, en ze spelen graag met elkaar. Nala is wel af en toe ondeugend en maakt stiekem de deur van de kennel open. Dan rent ze in volle vaart drie rondjes over het terrein om zich vervolgens weer onder de mensen te begeven en terug te laten lijden naar de kennel. Haar adoptant moet er dus rekening mee houden dat ze een slimme (maar wel trouwe) dame in huis halen.

Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com