Nanuk

Ras: kruising

Geslacht: teef

Geboortedatum: 2-2018

Grootte: 45-50cm

Beschrijving:

Nanuk is een aantal weken geleden gevonden langs de kant van de weg. Ze is naar het asiel gebracht en helaas heeft er zich nooit meer een baasje voor haar gemeld.

Nanuk is een lieve vrolijke meid. Ze kan het goed vinden met kennelgenootjes en speelt graag met ze. Ze is gek op mensen en wordt graag geaaid en geknuffeld. Het is een vrolijke en energieke meid die een sportief baasje zoekt.

Update 3/2019: Nanuk is een heel vrolijk meisje. In haar kennel is het echt een spring in het veld die graag aandacht wil en dan ook graag op schoot kruipt om te knuffelen. Aan de riem gedraagt ze zich echt super goed, beter dan verwacht en loopt netjes mee zonder te trekken en let goed op haar begeleider. Ze lijkt verder geen jachtinstinct te hebben.

Als je haar ziet lopen is het net een hertje. Nanuk is een rank en slank en heel elegant hondje en het is moeilijk om te zeggen wat voor rassen er allemaal precies in zitten. Ze is snel en wendbaar en het zou een leuke hond zijn om iets van behendigheid mee te gaan doen.

Update 11/6

Nanuk is sinds enkele dagen in Nederland en bevind zich in een gastgezin met andere honden en katten. Ze doet het daar prima, kan het heel goed vinden met de andere honden en heeft respect voor de katten.

Ze kan prima eventjes alleen thuis blijven (met de andere honden samen) en is keurig netjes zindelijk. Ze loopt heel netjes aan de lijn en luistert prima. Ik verwacht dan ook dat ze prima los kan lopen. Ze woont in een split-level woning en trapjes lopen vond ze de eerste dagen doodeng, maar inmiddels is ze daar overheen en gaat dat prima.

Nanuk is een atletisch en speels hondje en ze zoekt dan ook een sportief baasje die leuke dingen met haar gaat doen. Iets van behendigheid of canicross zou ze heel leuk vinden denk ik.

Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com