Negrita

Ras: kruising

Geslacht: teef

Geboortedatum: 2011

Grootte: 45-50cm

Beschrijving:

Negrita is al een wat oudere dame. Ze zit al weer een paar jaar in ARCA en door haar kleur wordt ze helaas niet gezien.

Negrita is een tikkeltje verlegen, maar als ze je eenmaal kent komt ze graag een aai en een knuffeltje halen. Negrita kan het goed vinden met de andere honden in haar kennel, maar speelt niet tot nauwelijks meer.

Deze dame zoekt een rustig huis waar ze nog heerlijk kan genieten van haar pensioen. Ze zal wel eventjes de tijd nodig hebben om te wennen aan het huiselijke leven.

Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com (input 8/2018)

Update 5/2020: we hebben Negrita een tijdje uit de adoptie gehad omdat we twijfelden of ze wel geschikt zou zijn voor een huisje in Nederland. Die twijfel zit hem vooral in het feit dat als wij als vreemden de kennel binnen komen, ze totaal niet te benaderen is en aan de andere kant van de kennel naar je gaat staan blaffen. Terwijl ze juist heel lief en knuffelig is naar de mensen die ze kent en vertrouwt. 

Naar aanleiding van een nieuw filmpje hebben we besloten om haar wel weer ter adoptie aan te bieden. Maar ze zoekt wel een baasje die ervaring heeft met angstige (buitenlandse) honden en weet waar hij/zij aan begint. Negrita is niet geschikt voor een gezin met kinderen en ook niet voor iemand die midden in de stad woont. De aanwezigheid van een of meerdere stabiele honden is een must. Wie voldoet aan deze eisen en gunt haar nog een paar mooie jaren? Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com

Update 6/2020: Negrita is mee geweest voor een rondje aan de lijn buiten het asiel. Ze liet zich prima aanlijnen en liep mee alsof ze het al veel vaker had gedaan. Het ging gelukkig goed, en Negrita is helemaal klaar voor een nieuw huisje.