Neska

Ras: podenco mix

Geslacht: teef

Grootte: 40-45cm

Geboortedatum: 2015

Beschrijving:

Eind december heeft Arca samen met de Spaanse dierenpolitie een inval gedaan bij een jager. Er leefden 17 honden, onder erbarmelijke omstandigheden. De honden hadden nauwelijks eten, het water was niet meer drinkbaar en de hokken waren heel smerig. De honden zelf waren heel erg mager. Inmiddels zijn een aantal honden al geadopteerd in Spanje. Anderen zoeken nog een baas. Neska is één van hen. Zij is de moeder van Ivan en Nacho.

Neska is een leuke vrolijke open hond van 5 jaar. Zo bijzonder dat zij na haar nare ervaring bij de jager zoveel vertrouwen heeft in mensen. Zodra je bij haar komt, zet zij snel haar pootjes op je zodat je haar kan aaien en knuffelen. Neska is dol op aandacht. Zij is heel rustig. Neska is een podenco met enorm jachtinstinct, betekent dat zij niet los kan lopen. Zij was eerder geadopteerd in Spanje, maar is teruggebracht omdat zij te veel jachtinstinct had.

Neska zoekt een gezellig gezin die leuke dingen met haar wil gaan ondernemen. Is haar jachtinstinct geen probleem voor u? Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com (input 04/04/2022)

Update 03/2022: Op 26 maart 2022 komt Neska naar Nederland en is zij te bezoeken bij stg Rijpickerwaard.