Neska

Ras: spaniel/setter-achtige mix

Geslacht: teef

Geboortedatum: 2016

Grootte: 50-55cm

Beschrijving:

Neska komt samen met Esterella en Peque bij een jager vandaan die is overleden. De man was heel goed voor zijn honden en de honden werden ook gewoon in huis gehouden.

Neska is een lieve en rustige dame die graag geaaid wordt. Ze zit momenteel in een gemengde roedel en daar doet ze het goed. Ze loopt netjes aan de lijn en luistert heel erg goed (input 7/9/2021).

Update 10/2021
Neska verblijft sinds een week in een gastgezin in Nederland en doet het daar heel erg goed.

Neska is in huis een hele lieve en rustige hond. Het is een enorme lieverd, een heerlijke knuffelkont die de hele dag wel geaaid wil worden. Ze woont momenteel als hond alleen en dat vind ze prima, ze geniet van alle aandacht.
Neska is absoluut niet waaks, ze blikt of bloost niet als de bel gaat en bezoek wordt met een kwispel begroet, maar daarna gaat ze weer rustig op haar kussen liggen. Ze is keurig netjes zindelijk en als ze even alleen thuis moet blijven hoor je haar niet.

Ze gaat graag mee wandelen en loopt netjes mee aan de riem. Harde geluiden of voorbij rijdend verkeer doen haar niet veel. Ze is vriendelijk naar vreemde honden en als er een kat in een tuin zit, loopt ze netjes door. Hoe ze binnen op katten reageert is niet bekend, maar we vermoeden dat ze prima met katten samen kan.
Vogeltjes vind ze wel interessant en daar zou ze wel achteraan willen gaan. Ze houdt haar baasje daarentegen wel heel goed in de gaten en we verwachten dan ook dat ze in de toekomst wel los zal kunnen lopen.

Ze is nog wat magertjes, maar verder wel helemaal gezond. We verwachten dan ook dat ze met wat goede voeding snel op gewicht zal zijn.

Deze allemansvriend zoekt een gezellig gezin die leuke dingen met haar gaat ondernemen. Een hondenvriendje mag, maar ze zou ook prima als hond alleen geplaatst kunnen worden. Een huis met een tuin, waarin ze heerlijk kan rondscharrelen, zou wel leuk voor haar zijn. Neska is in Breda te bezoeken. Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com