Nico

Ras: labrador kruising (met waarschijnlijk wat sharpei doorheen)

Geslacht: reu

Geboortedatum 22/8/2020

Grootte: volwassen 50-55cm

Beschrijving:

Half augustus werd er op een zondag een drachtige hond binnengebracht bij arca. Ze werd gelijk ingepland voor abortus de volgende dag, maar helaas maakte die nacht een andere nieuwkomer een groot gat in de omheining waaruit een aantal honden ontsnapten, waaronder Ella. Het heeft bijna een week geduurd voor ze haar weer terugvonden en inmiddels was ze zover dat abortus niet meer ethisch verantwoord was en hebben ze haar haar pups laten krijgen. Enkele dagen later werden er acht puppies geboren, vijf reutjes en drie teefjes. De meesten daarvan staan inmiddels gereserveerd, alleen Nico en Lido zijn nog vrij.

Nico is de kleinste en fijnste van het nest en we verwachten dan ook dat hij iets minder groot gaat worden dan zijn broers en zussen, waarschijnlijk uiteindelijk zo’n 20-25kg. Nico is ook de rustigste van het stel, wel lijkt hij verder helemaal gezond en speelt graag met zijn broers en zussen.

Nico zoekt een leuk gezin waarin hij verder mag opgroeien. Hij kan in principe vanaf begin december reizen. Meer info of reserveren: hondjesarca@gmail.com (input 31/10/2020)